20 november 2016

Websites

Websites maken

Als WordPresscoach maak ik websites op zo'n manier, dat gebruikers als ze dat willen veel zelf kunnen doen. De meeste teksten en afbeeldingen en zelfs een deel van de layout is zelf aan te passen. Kom je er niet uit dan ben ik als WordPresscoach beschikbaar. Een ideale samenwerking, waarin je zelf veel kunt leren en voorkomt dat je geld uitgeeft aan wat je zelf ook kan.

  • Wil je zelf beginnen, dan is de optie website zelf maken een prima start. Via webcoaching kan je altijd ondersteuning vragen.
  • Wil je jouw huidige website een opfrisbeurt geven, functies toevoegen of is deze nog met een achterhaald systeem gemaakt, kies voor de optie website omzetten. Ik zal bekijken op welke wijze dit het eenvoudigst kan, tegen een scherpe richtprijs met beperkte marge.
  • Wil je een nieuwe website, dan is de website op maat voor jou de beste keuze. Ik help je bij het beschrijven van je wensen en geef advies wat nodig is voor een hedendaagse website. Afhankelijk van hoe duidelijk het eindresultaat is geef ik een richtprijs met daarbij een marge.

WordPress

WordPress is het nummer 1 systeem voor het maken en onderhouden van websites. Eenvoudig, veelzijdig en bovendien gratis. Je investeert dus in je WordPress website, niet in dure programma's.

Een website is verzameling van een of meerdere pagina's met teksten, afbeeldingen, video's die iets vertellen over iemand, een bedrijf of onderwerp. Het maken van een website kan op diverse manieren. Maar zeggen termen als HTML, CSS, PHP etc. je niets, dan adviseer ik gebruik te maken van WordPress.

Domeinnaam

 

Aanbevolen boek

Schakel uw adblocker uit.

Kies wat jij wil

Website zelf maken
Ik installeer je WordPress website. Je kunt zelfstandig je website maken en kiest zelf of je ondersteuning wilt.
Slechts 69 euro

Nederlandse WordPress installatie

Inclusief .nl domeinnaam (1 jaar)

Inclusief Webhosting Zorgeloos XL (1 jaar)

Website op maat
Ik ontwikkel een WordPress website op basis van je wensen en layout voorkeuren. Je kiest zelf hoeveel ondersteuning je verder wilt.
Vanaf 349 euro

Nederlandse WordPress installatie

Inclusief .nl domeinnaam (1 jaar)

Inclusief Webhosting Zorgeloos XL (1 jaar)

Gratis SEO, security en onmisbare plug-ins


  • Webhosting zorgeloos kan je telkens met een jaar verlengen. Je ontvangt hierover ruim van te voren een bericht.
  • Webhosting zorgeloos kan je binnen 14 dagen annuleren. Je krijgt het bedrag terug, exclusief de activatie- en installatiekosten.
  • Webhosting zorgeloos biedt eenvoudige en veilige toegang tot je website via WordPress login. Ik regel in principe de technische kant van je hosting. Dat maakt mijn webhosting uniek. 
  • Alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief BTW.