20 november 2016

Webhosting

Zorgeloze hosting

Hosting betekent dat jouw WordPress website via een speciale computer verbonden is met het internet. Website hosting is zelf te regelen, bijvoorbeeld bij Neostrada. Maar zeggen termen als database, PHP, DNS, server, FTP je niets, dan is mijn WordPress webhosting een aanrader. Je krijgt dan webhosting, die snel en betrouwbaar is. Je domeinnaam wordt geregeld, WordPress wordt voor je geïnstalleerd en je gewenste e-mails worden voor je aangemaakt. Je hoeft alleen maar te focussen op jouw WordPress website, al het andere wordt voor je geregeld. Dat noem ik Webhosting Zorgeloos XL.

Houd je liever je domeinnaam (met eventuele e-mails services) in eigen beheer, maar zoek je wel een hosting voor je website. Kies dan Webhosting Zorgeloos XS.

Wil je toch net wat meer? En ook de vrijheid om zelf e-mails aan te maken, ftp toegang te hebben etc. Dan is Webhosting XXL de beste keuze.

Domeinnaam

De domeinnaam geeft jouw website een unieke naam, zoals www.MIJNNAAM.nl. Ik regel bij beschikbaarheid de door jouw gewenste domeinnaam. Heb je al een domeinnaam, dan kan je deze koppelen aan mijn WordPress webhosting.

[wpdomainchecker]

Aanbevolen boek

Kies de webhosting die bij je past

Webhosting Zorgeloos XS
Ik regel de hosting en jij de domeinnaam.
49 euro p.j.*

1 GB opslag

5 GB data per maand

Nederlandse WordPress installatie

Koppeling van jouw domeinnaam

Inclusief 5 e-mail adressen (extra email adres eenmalig €5)

Automatisch dag, week en maand backup

Webhosting Zorgeloos XXL
Ik regel ruime hosting en de domeinnaam.
69 euro p.j.*

2 GB opslag

10 GB data per maand

Nederlandse WordPress installatie

Inclusief .nl domeinnaam

Zelf in te stellen via DirectAdmin

Zelf in te stellen via DirectAdmin

* Eenmalig 20 euro activatie- en installatiekosten. 


  • Ik doe niet aan stilzwijgende verlenging. Je krijgt enkele weken voor afloop van je hosting een e-mail met de mogelijkheid om te verlengen. 
  • Annuleren van WordPress webhosting kan binnen 14 dagen. Je krijgt het bedrag terug, exclusief 15 euro voor bij domeinregistratie.  Je hebt eenmalig recht op een gratis DNS wijziging. Alleen domeinverlenging is helaas niet mogelijk.
  • WordPress webhosting biedt eenvoudige en veilige toegang tot je website via WordPress login. Ik regel in principe de technische kant van je hosting. Dat maakt mijn webhosting uniek. 
  • Alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief BTW.