5 maart 2017

De WordPress Coach

Mooie website gezien?

Hoe zou het zijn om samen jouw droom website te ontwikkelen, maken en onderhouden? Nieuwsgierig?

Ik ben Gert de Ruiter en help je bij het ontwikkelen, maken en onderhouden van WordPress websites zonder gedoe. Uiteraard kan ik jouw website alleen maken. Maar mijn aanpak is tegelijk coachend: ik begeleid, geef adviezen en train. Alles is erop gericht dat je uiteindelijk zelf met je website verder kunt.

Interesse?

WordPress

WordPress is het nummer 1 systeem voor het maken en onderhouden van websites. Eenvoudig, veelzijdig en bovendien gratis. Je investeert dus in je WordPress website, niet in dure programma's.

All inclusive

Standaard lever ik WordPress websites inclusief beveiliging, uitgebreide SEO (oa. google vindbaarheid), automatische bestandsverkleining, ingestelde cache (snelheid) en een compleet back-upsysteem.

Domeinregistratie en hosting

Met mijn Webhosting Zorgeloos heb je snelle en betrouwbare hosting. Je domeinnaam wordt geregeld, Nederlandstalige WordPress wordt voor je geïnstalleerd en je gewenste e-mails worden voor je aangemaakt. Je hoeft alleen maar te focussen op jouw WordPress website, al het andere wordt voor je geregeld.

Webcoacing

Webcoaching maakt mij als WordPress Coach uniek. Mijn aanpak is coachend: ik begeleid, geef adviezen en train. Alles is gericht op dat je uiteindelijk zelf met je website verder kunt. Zelfs als je website niet door mij is geleverd, kan je bij mij ondersteuning krijgen.

Aanbevolen boek

Maak jouw droom werkelijkheid met mijn aanbod

Websites
Zelf maken, samen of helemaal uitbesteed. De keuze is aan jou.
Vanaf 69 euro

Maak je eigen website met een uur ondersteuning

Laat mij je huidige website omzetten naar WordPress

Of toch liever een nieuwe website naar jouw wensen

Webhosting
Zorgeloos, want ik regel de technische zaken. Voor jou een veilige WordPress omgeving.
Vanaf 29 euro

Nederlandse WordPress installatie

Inclusief (sub)domein en email

Inclusief 1 uur coaching