Mooie website gezien!

Hoe zou het zijn om samen jouw droom website te ontwikkelen, maken en onderhouden?

Nieuwsgierig

Ik ben Gert de Ruiter en help je bij het ontwikkelen, maken en onderhouden van WordPress websites zonder gedoe. Uiteraard kan ik jouw website alleen maken. Maar mijn aanpak is tegelijk coachend: ik begeleid, geef adviezen en train. Alles is erop gericht dat je uiteindelijk zelf met je website verder kunt.

Interesse

WordPress is het nummer 1 systeem voor het maken en onderhouden van websites. Eenvoudig, veelzijdig en bovendien gratis. Je investeert dus in je WordPress website, niet in dure programma’s.

Standaard lever ik WordPress websites inclusief het beste Pro thema en de beste Pro PageBuilder. Natuurlijk heb ik ook aandacht voor vindbaarheid en veiligheid.

Hosting regelen we samen bij de hostingprovider van jouw keuze. Ik kan je hierbij adviseren en zo nodig de technische kant voor je regelen.

Webcoaching maakt mij als WordPress Coach uniek. Mijn aanpak is coachend: ik begeleid, geef adviezen en train. Alles is gericht op dat je uiteindelijk zelf met je website verder kunt. Zelfs als je website niet door mij is geleverd, kan je bij mij ondersteuning krijgen.

En nu?

Heb je al een idee of een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Neem anders de tijd en laat mijn website je inspireren. Laten we beginnen